Cykeltjuv och registreringsplåtar

En av våra medlemmar blev av med sin cykel mellan 15.00 -17.00 tiden på eftermiddagen på fredag (den 31 maj) på Örnholmsbrinken . Många av oss var hemma och ute på våra baksidor, incidenten skedde på tomtens framsida.  Vi misstänker att personen bara åkte iväg med den olåsta cykeln helt utan besvär.

Vid ett annat tillfälle körde en Audi utan registreringsskylt upp till vårt område, parkerade intill en annan Audi, av liknande modell (tillhörande en medlem i föreningen) och väldigt snabbt stal de registreringsskyltarna. Incidenten skede väldigt snabbt, ägaren till bilen hann inte regera.

Vi måste vara aktsamma nu på sommaren; låsa cyklar och kolla in på grannens tomt då och då, även hälsa direkt på folk som du inte känner.

Darren Maharaj

Örnholmsbrinken 86

0736428081

 

Det här inlägget postades i Säkerhet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar